Systemkrav för C More

Vi på C More vill att du som användare ska få en så bra upplevelse som möjligt. För att göra detta möjligt så är det viktigt att din dator har en uppdaterad webbläsare, programvara och stabil internetanslutning. Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av webbläsaren Google Chrome.

Minimumkrav

Windows: x86 eller x64, 1.6Ghz processor, 4GB RAM Mac OS: Intel Core Duo 1.83Ghz, 4GB RAM


Internetuppkoppling

Bästa upplevelsen får du med minst 10Mbits uppkoppling och trådanslutning istället för WiFi.


Webbläsare

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av Chrome, Safari, Firefox eller Edge för att din upplevelse av C More ska bli så bra som möjligt, det kan du ladda ned här: http://browsehappy.com/

Enheter vi stödjer

Vi rekommenderar att du använder den senaste versionen av din mobila enhet som använder iOS eller Android. Klicka här för att se vilka enheter vi stödjer. 

Kryptering

Vi på C More använder oss av kryptering av våra filmer och sportsändningar. Olika webbläsare har olika sätt att hantera detta. Chrome - Om du har problem att spela upp, testa att surfa till chrome://components och leta upp WidewineCdm i listan Där ska du kunna uppdatera skyddet genom att klicka på “Check for update”. Surfa sedan till chrome://plugins och säkerställ att “Widewine Content Decryption Module” är aktiverad och tillåten att alltid köras. Firefox - Använder du Firefox krävs det att du installerar ett plugin som du hittar här både för Windows och Mac OS.


Chromecast

Äldre modeller av TV-apparater kan ha svårigheter med Chromecasts uppdateringsfrekvenser. Upplever du att bilden hackar onormalt mycket, testa att ställa om uppdateringsfrekvensen på Chromecasten. Information om hur du gör detta hittar du här.

Kontakta oss