Välkommen till kundservice

Här hittar du svar på vanliga frågor, information och hjälp att komma igång.

Detaljerad information om att använda C More utomlands


I vilka länder kan jag använda C More?

Du kan titta på film, serier och program från TV4 när du befinner dig i EU-länder samt Norge, Island och Lichtenstein. Du måste ha aktiverat ditt abonnemang innan du lämnar Sverige.

 

Kan jag titta på livesända program och matcher?

Ja självklart! I de länder som du kan använda C More fungerar det precis som vanligt. Tänk på att du behöver ha en bra internetuppkoppling så att du kan njuta av vårt innehåll i hög kvalitet!

 

Vad krävs för att C More ska fungera utomlands?

Du måste ha registrerat dig som kund hos oss och startat ditt abonnemang från en svensk IP-adress, innan du lämnar Sverige. Du måste också betala ditt abonnemang med ett svenskt kreditkort.

 

Varför måste jag starta mitt abonnemang innan jag åker utomlands?

På grund av lagar om upphovsrätt så gäller våra rättigheter att visa innehåll utomlands bara för svenska kunder som är bosatta i Sverige. För att räknas som svensk kund måste du starta ditt abonnemang i Sverige och betala med ett svenskt kreditkort.

 

Får jag som utomlandsboende teckna abonnemang på C More?

Nej. Tyvärr erbjuder vi endast C More för personer som bor i Sverige.

 

Hur länge kan jag använda C More utomlands?

Du kan använda C More utomlands så länge du räknas som en svensk kund som är bosatt i Sverige. Du måste alltid betala ditt abonnemang med ett svenskt kreditkort, och du måste löpande använda tjänsten i Sverige.

 

Hur kontrollerar ni att jag bor i Sverige?

Vi drar pengar varje månad från ditt svenska kreditkort, och vi gör löpande kontroller att du använder tjänsten från en svensk IP-adress.

 

Varför är det möjligt att använda C More utomlands helt plötsligt?

En EU-förordning trädde i kraft den 1 april 2018. Denna säger att alla online-betaltjänster måste tillhandahålla ”portabilitet”, vilken innebär att du som kund ska kunna använda tjänsten inom EU helt fritt. Detta tycker vi är jättebra, och är glada att äntligen kunna erbjuda detta!

 

Kommer det även att gälla TV4 Play?

Nej, inte i nuläget. EU-förordningen gäller endast betaltjänster, och därmed inte TV4 Play som är en gratistjänst. Men vi arbetar på en lösning för TV4 Play också, och hoppas att snart även kunna tillhandahålla TV4 Play inom EU.