jvm-2018

Junior-VM i ishockey

26 december börjar juniormästerskapet i ishockey. Turneringen spelas i Kanada och Sverige är hungriga på revansch efter fjolårets finalförlust. Streama hela mästerskapet utan reklamavbrott på C More!


Se JVM 26 dec - 5 jan

Junior-VM i hockey har blivit en riktigt stark sport-tv-tradition och en given höjdpunkt runt jul och nyår. TV4 och C More sänder mästerskapet tillsammans med SVT.

jvm-2
Mästerskap

Streama när du vill

I år spelas Junior-VM i Kanada och på grund av tidskillnaden kommer matcherna att sändas mitt i natten svensk tid. Men du behöver inte oroa dig för förstörd nattsömn, med C More's 48h arkiv kan du streama Sveriges matcher när du vill!

Sverige spelar i JVM 2018/2019
Mästerskap

Delat mästerskap

C More delar på turneringen tillsammans med SVT. C More kommer att sända Sveriges gruppspelsmatcher mot USA och Slovakien, Juniorkronornas eventuella kvartsfinal samt brons eller finalmatch. Du kan även se SVT's matcher på C More.

jvm-3-2018
Mästerskap

Vi är på plats

C More kommer att ha studiosändningar från Sveriges matcher som leds av Lena Sundqvist och Björn Oldeen. De stöttas av Niklas Wikegård och Sanny Lindström som är med som experter. Dessutom är Frida Nordstrand där som flygande reporter.

Junior hockey
Mästerskap

Vinterklassiker

Junior-VM har blivit en modern vinterklassiker och intresset för mästerskapet är stort med både många TV-tittare och supportrar på plats. Spelarna är mellan 17 och 20 år gamla och det bjuds på fartfylld och underhållande ishockey!

 • Titta på 2 skärmar samtidigt
  Titta på 2 skärmar samtidigt
 • Avsluta när du vill
  Avsluta när du vill
 • Surfa tryggt i barnläge
  Surfa tryggt i barnläge
 • Se matcher i efterhand
  Se matcher i efterhand
Rekommenderat

Mycket Sport

 • Streama hela fotbolls-VM
 • Utvalda matcher i SHL och HockeyAllsvenskan och massor av SDHL
 • EM-kval, golf, basket och mer
 • Film, serier, tv-kanaler och TV4-program

Se Fotbolls-VM 2019 utan reklamavbrott när du vill inom 48 h. Alla våra sporter, filmer, serier och barnunderhållning ingår i paketet.

Månadspaket 199 kr/mån Ingen bindningstid